主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Collecting bugs of X-SABRE 3
#11
Hi there!

HW: V1700
Firmware: V1.0.1 Build044
Mobile Device: iPhone 12 running iOS 15.2


Tidal Connect

Tidal Connect works still very unstable, pretty often it just stops playing, and then you need to toggle between playing to iPhone and x sabre to start playing again. Also the first 2-3 seconds of each song are distorted. Tidal Connect functionality is pretty bad at the moment... And that is the main reason I bought X Sabre 3... (((

Internet connection is not an issue, I play 4k movies without a problem.

Could this be fixed by some future update?

Thank you!

And on the top of that just found out that another two bugs are happening:

1. Matrix froze and didn't go to the standby mode by pushing left button. Reset it by unplugging power cord
2. Some pretty nasty and load distortions started to happen
回复
#12
Hi Philip
How do you connect your X-SABRE 3 to your net work? via ethernet cable? or via Wi-Fi? Can you connect it via Ethernet cable?
the 2 bugs you mentioned:
1. This is a known issue, we are still researching how to resolve it.
2. In what cases the distortion will happen? Can you describe it with more details?
Chief Fun Officer of Matrix Audio Wink
回复
#13
(01-14-2022, 05:30 AM)Cao Wei 提到: Hi Philip
How do you connect your X-SABRE 3 to your net work? via ethernet cable? or via Wi-Fi? Can you connect it via Ethernet cable?
the 2 bugs you mentioned:
1. This is a known issue, we are still researching how to resolve it.
2. In what cases the distortion will happen? Can you describe it with more details?

Hi Cao Wei!

I connect via wifi usually. I tried and connected LAN and looks like connection is better, no distortion in the beginning of each song.

1. understood
2. It randomly happens during playback not that often, but I guess it is the WIFI bug as well…

Please fix issues with WiFI connection and Tidal Connect!
回复
#14
I reported the TIDAL playback bug back in August together with another 7 bugs that I found. All bugs were fixed with the latest firmware but the TIDAL bug remains the same. TIDAL Connect in the X-SABRE 3 is useless. I use Roon so TIDAL Connect is not a deal breaker for me but it could be for many. Spotify Connect works perfectly fine. My X-SABRE 3 is connected via ethernet and my internet connection is 1GB so it's not my internet. My Bluesound NODE works perfectly fine with TIDAL Connect. BTW, Bluesound devices had the same TIDAL Connect playback issues and was resolved with last year July firmware update but it took them more than 6 months to get it fixed.
回复


论坛跳转:


正在浏览该主题的用户: 1 个游客